Warning: Illegal string offset 'url' in /customers/4/3/2/kroppskonsulten.se/httpd.www/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/mediapanel/module-mediapanel.php on line 266 Warning: Illegal string offset 'parallax' in /customers/4/3/2/kroppskonsulten.se/httpd.www/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/mediapanel/module-mediapanel.php on line 267
" class="full_width_photo bg_vtop parallax-window " style="width: 100%;">

Om Oss

Om Mats Tverin

Mats Tverin 

leg. Kiropraktor

Mats arbetar som kiropraktor på Kroppskonsulten Kiropraktik i Stockholm och är specialistutbildad på rörelseapparatens alla problem och sjukdomar.

En konsultation hos Mats består av diagnos, behandling samt rådgivning. Som legitimerade kiropraktorer har vi remissrätt till röntgen och vi tolkar även röntgenbilderna vid en eventuell utredning.

Han blev legitimerad år 2007 och är känd för sin passion för kropp och hälsa.

Han har jobbat som landslagskiropraktor för karate landslaget under 2 års tid och är en internationellt erkänd kampsportsinstruktör, vilket gett honom större förståelse för kroppen under belastning.

Tack vare sin breda bakgrund som elitidrottare, kunskaper inom kost och hälsa samt en tidigare karriär som internationell service manager för tre länder i elsäkerhetsbranchen har det gett honom en större möjlighet till att förstå och se helhetsbilden för dig som behöver hjälp.

Detta kommer ge dig en mer komplett behandling där vi inte bara ser till det akuta utan till varför problemet uppstått samt vad du kan göra för att det inte skall återkomma.

Mats Tverin Kiropraktor

About2

Detta är vad andra säger om leg. Kiropraktor Mats Tverin

Mårten Sessler
(från Reco.se 2019-07-19)

Mats är outstanding. Jag har haft problem med kroppen i många år och Mats behandlar mig som ingen annan. Han identifierar korrekt problemen och löser dem med fantastisk precision. Mats är av de 30 jag besökt i Stockholm i klass för sig både när det gäller sin yrkeskunskap som sin servicenivå!

Mats är dessutom en av få som klarar av justera Nacke och svåra delar av ryggen utan besvär.

Många kiropraktorer saknar såväl teknik som styrka. Nej styrkan ska kanske inte användas men den är en förutsättning för att kunna vara precis och avvägd. Tänk dig hur mycket en svag 45 kilos kiropraktor måste ta i för att åstadkomma det som en stark Mats gör väl avvägt… ja du förstår poängen.

Tack Mats!